Loading...

Terminski plan Edukacionog centra

Zadovoljstvo nam je da vam predstavimo novi terminski plan kurseva SBS Edukacionog centra za prvu polovinu 2017. godine. Slobodno nam se obratite sa svojim sugestijama i zahtevima za skolovanjem zaposlenih. Bice nam zadovoljstvo da ih uvrstimo u plan ili vam posaljemo ponudu obuke prilagodjenu vasim potrebama.

Zadovoljstvo nam je da vam predstavimo novi terminski plan kurseva SBS Edukacionog centra za prvu polovinu 2017. godine. Slobodno nas kontaktirajte sa svojim sugestijama i zahtevima za školovanjem zaposlenih. Bice nam zadovoljstvo da ih uvrstimo u plan ili vam pošaljemo ponudu obuke prilagodjenu vašim potrebama.

Novina u ponudi IBM kurseva: u našem centru možete da slušate kurs IBM Spectrum Protect 7.1.4 Implementation and Administration (TS615G) i IBM Spectrum Protect 7.1.6 Advanced Administration, Tuning, and Troubleshooting (TS625G) koji su nove verzije uvodnog i naprednog kursa za IBM Tivoli Storage Manager. Takođe, ponovo je u ponudi osnovni kurs za Project Management - Project Management Fundamentals.

U saradnji sa našim i IBM-ovim globalnim partnerom, Global Knowledge, nastavljamo da vam, osim "face-to-face" kurseva koje drže SBS instruktori na srpskom jeziku, nudimo virtualne kurseve na engleskom jeziku kako za IBM tako i za druge vendore. Global Knowledge je autorizovan da, osim IBM-ovih, organizuje i drži i AppSense, Avaya, Brocade, Cisco, Citrix, Juniper, Microsoft, Symantec i VMware kurseve, kao i kurseve za ITIL i Project Management, izmedu ostalih. Slobodno nam se obratite ukoliko ste zainteresovani za virtualnu ili privatnu obuku iz neke od tih oblasti.

 

Kod Tip  Naziv kursa Datum kursa Trajanje Cena Kontakt
WA855G Face to face¹ WebSphere Application Server V8.5.5 Administration 24. april 5 dana 1.250 € Informacije/ Prijave
AN12G Face to face¹ Power Systems for AIX II: AIX Implementation and Administration 17. april 5 dana 1.300 € Informacije/ Prijave
AN30G Face to face¹ Power Systems for AIX - PowerVM I: Implementing Virtualization 24. april 5 dana 1.450 € Informacije/ Prijave
CV852G Face to face¹ DB2 11 for zOS System Administration 8. maj 5 dana 1.300 € Informacije/ Prijave
D8L76G Face to face¹ Building the IBM Lotus Domino 8.5 Infrastructure 8. maj 2 dana 550 € Informacije/ Prijave
D8L77G Face to face¹ Managing IBM Lotus Domino 8.5 Servers and Users 10. maj 3 dana 750 € Informacije/ Prijave
TS615G Face to face¹ IBM Spectrum Protect 7.1.4 Implementation and Administration 15. maj 5 dana 1.250 € Informacije/ Prijave
AN14G Face to face¹ AIX Jumpstart for UNIX Professionals 22. maj 5 dana 1.300 € Informacije/ Prijave
GK2868 Face to face¹ Project Management Fundamentals 22. maj 3 dana 695 € Informacije/ Prijave
SNV1G Face to face¹ SAN Volume Controller (SVC) Planning and Implementation Workshop 29. maj 4 dana 1.500 € Informacije/ Prijave
WA855G Face to face¹ WebSphere Application Server V8.5.5 Administration 5. jun 5 dana 1.250 € Informacije/ Prijave
CV862G Face to face¹ DB2 11 for zOS Implementation Workshop 12. jun 5 dana 1.450 € Informacije/ Prijave
TS625G Face to face¹ IBM Spectrum Protect 7.1.6 Advanced Administration, Tuning, and Troubleshooting 19. jun 5 dana 1.250 € Informacije/ Prijave
AN61G Virtual² PowerHA SystemMirror 7 Planning, Implementation, Customization and Basic Admin 17. jul 5 dana 3.195 € Informacije/ Prijave

¹ - "Face to face" kurseve drže SBS instruktori na srpskom (ili, na zahtev, na engleskom) jeziku u SBS Edukacionom centru u Beogradu. Cene su u EUR, bez PDV-a.

² - "Virtual" kurseve drže instruktori našeg i IBM globalnog partnera - Global Knowledge - u Velikoj Britaniji, na engleskom jeziku. Polaznici prate kurseve udaljeno, iz svoje kancelarije, kuce ili iz SBS Edukacionog centra. Cene su u EUR, bez PDV-a.

Svi objavljeni kursevi su javni (public) kursevi cije održavanje je potvrdeno ukoliko se prijavi dovoljan broj polaznika. Ukoliko se ne prijavi dovoljan broj polaznika, kurs se odlaže. 

Za prijavu pritisnite dugme "Informacije/Prijave" kako biste pristupili opisu kursa i formi za on-line registraciju, ili pošaljite mejlom ime i prezime polaznika, ime i adresu firme, poziciju u firmi, telefon i email adresu na edukacija@sbs.rs. Prijava se može povuci do 10 radnih dana (dve kalendarske nedelje) pre pocetka kursa bez nadoknade. U slucaju nemogucnosti dolaska prijavljenog polaznika, moguce je poslati zamenu.

Predstavljene cene su kataloške (list price) cene na koje je moguce dobiti popust. Ukoliko se iz vaše firme prijavljuje više od dva polaznika ili ste zaposleni u IBM-u, kontaktirajte nas za tacne uslove.

Kontakt za više informacija i prijave
Telefon: 381 11 3302 550
E-mail: edukacija@sbs.rs