Loading...

Terminski plan Edukacionog centra

Zadovoljstvo nam je da vam predstavimo novi terminski plan kurseva SBS Edukacionog centra za prvu polovinu 2019. godine. Slobodno nam se obratite sa svojim sugestijama i zahtevima za skolovanjem zaposlenih. Bice nam zadovoljstvo da ih uvrstimo u plan ili vam posaljemo ponudu obuke prilagodjenu vasim potrebama.

Zadovoljstvo nam je da vam predstavimo novi terminski plan kurseva SBS Edukacionog centra za prvu polovinu 2019. godine. Slobodno nas kontaktirajte sa svojim sugestijama i zahtevima za školovanjem zaposlenih. Bice nam zadovoljstvo da ih uvrstimo u plan ili vam pošaljemo ponudu obuke prilagodjenu vašim potrebama.

U saradnji sa našim i IBM-ovim globalnim partnerom, Global Knowledge, nastavljamo da vam, osim "face-to-face" kurseva koje drže SBS instruktori na srpskom jeziku, nudimo virtualne kurseve na engleskom jeziku kako za IBM tako i za druge vendore. Global Knowledge je autorizovan da, osim IBM-ovih, organizuje i drži i Agile and Scrum, AppSense, Avaya, AWS, Brocade, Cisco, Citrix, Juniper, Microsoft, Symantec, Togaf, Veeam i VMware kurseve, kao i kurseve za ITIL i Project Management, izmedu ostalih. Slobodno nam se obratite ukoliko ste zainteresovani za virtualnu ili privatnu obuku iz neke od tih oblasti.

 

Kod Tip  Naziv kursa Datum kursa Trajanje Cena Kontakt
AN14G Face to face¹ AIX Jumpstart for UNIX Professionals 1. april 5 dana 1.600 € Informacije/ Prijave
WA855G Face to face¹ WebSphere Application Server V8.5.5 Administration 8. april 5 dana 1.350 € Informacije/ Prijave
TF-TCC Virtual² TOGAF® for Practitioners - Level 1 & 2 8. april 4 dana 2.875 € Informacije/ Prijave
GK4502 Virtual² Architecting on AWS 9. april 3 dana 2.145 € Informacije/ Prijave
SNV1G Face to face¹ SAN Volume Controller (SVC) Planning and Implementation Workshop 15. april 4 dana 1.600 € Informacije/ Prijave
SSE1G Face to face¹ IBM Storwize V7000 Implementation Workshop 6. maj 4 dana 1.600 € Informacije/ Prijave
VMCE Virtual² Veeam Certified Engineer (VMCE) 7. maj 3 dana 2.415 € Informacije/ Prijave
AGILEPMF Virtual² Agile Project Management - Foundation 13. maj 2 dana 1.295 € Informacije/ Prijave
H005G Face to face¹ IBM Spectrum Scale Basic Administration for Linux and AIX 20. maj 3 dana 900 € Informacije/ Prijave
WM806G Face to face¹ CICS V5.3 Fundamentals 3. jun 3 dana 1.200 € Informacije/ Prijave
TS616G Face to face¹ IBM Spectrum Protect 8.1.2 Implementation and Administration 3. jun 5 dana 1.400 € Informacije/ Prijave
H006G Face to face¹ IBM Spectrum Scale Advanced Administration for Linux 10. jun 3 dana 950 € Informacije/ Prijave
TS625G Face to face¹ IBM Spectrum Protect 7.1.6 Advanced Administration, Tuning, and Troubleshooting 10. jun 5 dana 1.400 € Informacije/ Prijave

¹ - "Face to face" kurseve drže SBS instruktori na srpskom (ili, na zahtev, na engleskom) jeziku u SBS Edukacionom centru u Beogradu. Cene su u EUR, bez PDV-a.

² - "Virtual" kurseve drže instruktori našeg i IBM globalnog partnera - Global Knowledge - u Velikoj Britaniji, na engleskom jeziku. Polaznici prate kurseve udaljeno, iz svoje kancelarije, kuce ili iz SBS Edukacionog centra. Cene su u EUR, bez PDV-a.

Svi objavljeni kursevi su javni (public) kursevi cije održavanje je potvrdeno ukoliko se prijavi dovoljan broj polaznika. Ukoliko se ne prijavi dovoljan broj polaznika, kurs se odlaže. 

Za prijavu pritisnite dugme "Informacije/Prijave" kako biste pristupili opisu kursa i formi za on-line registraciju, ili pošaljite mejlom ime i prezime polaznika, ime i adresu firme, poziciju u firmi, telefon i email adresu na edukacija@sbs.rs. Prijava se može povuci do 10 radnih dana (dve kalendarske nedelje) pre pocetka kursa bez nadoknade. U slucaju nemogucnosti dolaska prijavljenog polaznika, moguce je poslati zamenu.

Predstavljene cene su kataloške (list price) cene na koje je moguce dobiti popust. Ukoliko se iz vaše firme prijavljuje više od dva polaznika ili ste zaposleni u IBM-u, kontaktirajte nas za tacne uslove.

Kontakt za više informacija i prijave
Telefon: 381 11 3302 550
E-mail: edukacija@sbs.rs