Loading...

SBS-ov IBM System Storage Solution Center

U SBS-u se nalazi centar za rešenja u okviru sistemskog storage-a IBM System Storage Solution Center.

IBM System Storage Solution Center predstavlja jedinstveno mesto za kupovinu Storage hardware-a, software-a i konsultantskih usluga. Solution Centar nudi korisnicima mogućnost da se upoznaju i sami testiraju različita IBM Storage rešenja kao i adekvatne uslove za razvoj i proveru performansi njima potrebnih softverskih alata. SBS kroz SSSC, pruža stručnu pomoć pri izboru i implementaciji različitih rešenja koja će doprineti poboljšanju rezultata poslovnog subjekta na savremenom dinamičnom tržištu.

SSSC će Vam predstaviti najnovije Storage proizvode i rešenja. Posetioci će moći da nauče više o Storage tehnologijama, uz dodatnu mogućnost da sami procene adekvatnost pojedinih rešenja izradjenih na ponudjenim platformama. Korisnici će kroz interaktivni rad sa stručnjacima SBS-a, iz oblasti primene IBM Storage rešenja, lako doći do optimalnog sistema obrade podataka.

 

Okosnica ovog centra je SAN Volume Controller, uređaj za virtuelizaciju storage-a. On može pomoći da:

  • Aplikacije rade neprekidno
  • Umanji troškove
  • Poboljša ukupne performanse

Opremljen najnovijim tehnologijama i timom visokokvalifikovanih instruktora, SBS Edukacioni centar pruža paletu kurseva stvorenih da Vam pomognu pri implementaciji najnovijih Storage tehnologija i rešenja.


Kontakt za više informacija
Igor Kaluđerović
Telefon: 381 11 3302 512
E-mail: igor@sbs.rs